Despre - Roky Rondory Guard

Paza specializata, protectie si securitate evenimente

ROKY RANDORY GUARD, face parte din grupul Randory din 2010, fiind o societate romaneasca cu capital integral privat, ce isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile Legii 333/2003, avand ca principal obiect de activitate paza obiectivelor, bunurilor si valorilor, monitorizarea prin dispecerat propriu a sistemelor de securitate si interventia rapida prin echipaje mobile in cazurile de alarma.

Societatea noastra este certificata in ,,Managementul sistemelor de calitate implementat,, conform standardelor ISO 9001/2008 ; ISO 14001/2004 ; OHSAS 18001/2007.

Actionam la nivel local si national, punand la dispozitie clientilor nostri un pachet nou si profesional de servicii, dedicat atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Misiunea noastra este de a garanta siguranta obiectivelor monitorizate si a celor pazite, prin permanenta instruire a agentilor nostri de paza, prin dotarea lor cu echipamente de ultima generatie si  orientarea societatii noastre catre servicii sigure si de calitate. 

In 2013, ROKY RANDORY GUARD, a obtinut locul 3 in Top Afaceri Romania, sectiunea Intreprinderi mici si mijlocii, sectorul 1, Bucuresti.

Tarifele practicate de societatea noastra se stabilesc in raport cu situatia reala, cerintele partenerilor, conditiile de efectuare a serviciului si gradul de specializare a serviciului solicitat.