Roky Randory Guard - Servicii Paza Persoane Juridice

Paza si protectie | Monitorizare si interventie rapida | Garda de corp

Paza si protectie obiective civile si industriale

Roky Randory Guard, poate asigura paza si protectia atat a obiectivelor civile cat si a celor industriale. In acest moment asiguram paza si protectie unor obiective diverse, cum ar fi:
- constructii civile si industriale,
- cladiri de birouri,
- institutii de invatamant,
- institutii de stat,
- centre medicale,
- ansambluri rezidentiale,
- societati comerciale, etc.

Agentii de paza a obiectivelor civile si industriale, au sarcina de a mentine siguranta acestora. Activitatea lor este in permanenta monitorizata de catre inspectorii de zona, sefii de obiective cat si de echipajele noastre mobile.
In situatiile de interventie, echipajele mobile se deplaseaza la locatie impreuna cu echipajele specializate ale Politiei. 


Monitorizare si interventie rapida cu echipaje mobile

GRUPUL RANDORY, are propriul dispecerat care functioneaza, 24h din 24h, dotat cu cele mai noi echipamente video si receptie a semnalelor transmise de catre sistemele locale de alarma.
Fiecare semnal primit de la sistemul local de alarma, este analizat si gestionat in functie de situatia pe care o indica. Daca semnalul primit indica o situatie de urgenta : incendiu, efractie, inundatie, etc., dispeceratul anunta echipa de interventie mobila care se deplaseaza de urgenta la locatie pentru solutionarea situatiei aparute.


Garda de corp

Garda de corp trebuie sa asigure integritatea corporala a persoanei sau a persoanelor protejate. Roky Randory Guard va pune la dispozitie agenti cu pregatirea fizica, psihologica si tactica specifica acestei activitati, si dotati cu echipamentul necesar acestei activitati.
Asiguram garda de corp pentru protectia sau transportul participantilor sau VIP-urilor la diverse evenimente : festivitati, conferinte, etc ., in orice locatie din tara, precum si a persoanelor de notorietate, care se expun diverselor riscuri si au nevoie de protectie.


Paza si protectie diverse evenimente

Roky Randory Guard asigura ordinea si buna desfasurare la manifestari cu caracter sportiv, cultural sau divertisment, reuniuni de afaceri sau alte evenimente speciale.


Transport valori

Roky Randory Guard, poate furniza serviciul de transport al bunurilor si valorilor dvs. sau ale companiei dvs., de la punctul de preluare pana la destinatie.
Traseele urmate pentru transportul valorilor se stabilesc de comun acord cu beneficiarii, tinandu-se cont de toate aspectele care privesc securitatea transportului.
Transporturile de valori se efectueaza cu personal special pregatit pentru acest tip de serviciu, fiind capabil sa faca fata diversiunilor.


Consultanta

Indiferent de serviciul pentru care ne contactati, va vom oferi consultanta, astfel incat sa identificam impreuna solutia completa de paza si protectia a dvs.,si a obiectivelor dvs.
Asiguram consultanta de specialitate si pentru realizarea planurilor de paza, care conform legii trebuiesc facute de catre beneficiari, in vederea depunerii si aprobarii acestora de catre autoritati.